неділю, 31 серпня 2014 р.

ВелоЛопата


Є моменти, коли хочеться якихось пригод собі на голову... Тож, не зважаючи на сумнівний прогноз погоди, ми черговий раз вибралися в гори невідомим маршрутом.


На чотирьох колесах добралися до знайомої місцини - водоспаду Кам'янка, далі пересіли на велосипеди, швидко проїхали кілька кілометрів селом і засмакували перші метри досить крутого підйому, який змусив нас, цього разу, з двох коліс "пересісти" на дві ноги. 


  Але свіже повітря, краса природи і гарна компанія будь-який набір висоти робить приємним.



По дорозі - хто за грибами, хто за ожиною )


Загалом, трохи більше як за 2 години ми спокійно добралися на вершину без якихось особливих пригод. 




Трохи посидівши на вершині ми рушили далі. Я мріяв про звивистий лісовий трейл, хоч припускав що може бути болото... Але насправді все було зовсім інакше... 



Трек нашої поїздки ми не малювали, а завантажили з Інтернету. В реальності, по хребті не те що з велосипедом, просто пішки не просто було б пройти. Стежки позаростали височезною травою. Було весело )


Трохи спітнівши ми дісталися на другу вершину, там, щоправда краєвиди були гарніші.


Дальше наш трек вів нас туди куди ми зовсім не мали бажання іти - стрімко вниз і в густий ліс, без жодних натяків на хоч якусь стежку. Тож ми прийняли рішення піти іншим шляхом і спуститися десь у Гребенові. 


Після кількох кілометрів вело-пробіжки з перешкодами ми вийшли на чудову дорогу.


Чесно кажучи ми не сподівалися в горах побачити таку дорогу, та ще й дорожні знаки.


Трошки апхілу і 5 кілометрів красивого швидкісного спуску серпантинами до Гребенова - це вартує повторити! Дальше хоч не хоч, довелося допедалити до Кам'янки і тимчасово вернутися до Львова.

Ось наш маршрут. Планували одне - вийшло дещо інакше )


Немає коментарів:

Дописати коментар