середу, 7 серпня 2013 р.

ХС околицями Миколаєва

На вулиці вже кілька тижнів нон-стоп сонце і спека, температура повітря вдень не опускається нижче 30 градусів, відчуття наче в інкубаторі, але тягу до крутіння педалей ніхто не відміняв! Тож плануємо один день присвятити улюбленому заняттю і покататися на велосипеді. Щоправда важко було вирішити куди їхати. Хотілось і в Карпати, але спека і дорога вимотують, тому прислухавшись до Сергія вирішуємо покататися біля Миколаєва - дешево і сердито! :)

Усе почалося з веселого процесу пакування 6 велосипедів і 6 добровольців у бус... Трохи творчості та фантазії - і ми готові!


В Миколаєві лишаємо авто, складаємо велосипеди і рушаємо в дорогу. Я, чесно кажучи, не дуже орієнтуюсь в тих краях, і взагалі за весь день не розумів де ми знаходимось, але нас вів Сергій, тому можна було просто розслабитись і крутити педалі. 

По-дорозі ми відвідали багато цікавих місць, про які на жаль ніц не можу розказати, але скажу, що було цікаво :)


Ось тут дуже цікавий момент. Ніколи б не міг подумати, що кусок поля і трави мені так запам'ятаються... не знаю що там росло, але факт того, що через один день на руках і ногах появились якісь опіки, піхурці і всяка нездорова біда, причому, не в мене одного! Ну, Сергій - чітер, їхав у довгих штанах, тому йому, думаю, більше пощастило.




Як бонус, по дорозі регулярно натрапляли на різні озерця. Виглядають красиво, але вода брудна, купатись не ризикували, хоч так хотілось...




Довкола озера Барвінок тягнулася прекрасна звивиста стежичка, по якій ми смачно вкрутили!




Ну і звичайно, як же без екстріму!?



Під вечір ми докрутили до Миколаєва і піднялися на пагорб щоб глянути на місто.




А на завершення - культурна програма на Байкалі і повернення додому!
За день намотали не багато не мало 60 км.

Кому цікаво, скидаю трек.

Немає коментарів:

Дописати коментар