неділю, 11 вересня 2011 р.

Бескид-Тухля... НАМ СПОДОБАЛОСЬ!



Не раз ми вже каталися біля Воловця: і на захід і на схід, і на південь... Та північний напрямок залишався ще невідомим! Після ретельного вивчення карти цих країв вдалося накреслити вельми спокусливий маршрут!


Початок звичайний… ранок, Львів, вокзал, мукачівка… Бескид! Перевал між Бескидом і Скотарським вже став традицією. Чесно кажучи не знаю чи ми колись доїдемо електричкою до Воловця, такий вже приємний цей спуск!


Правда цього разу підйом на перевал був трохи заболочений. Але хіба ж бувають Карпати без болота!?



Поки доїхали до Воловця, одноголосно вирішили перекусити. Випадково знайшли один симпатичний ресторанчик, де чудово перекусили, причому, недорого!

З Воловця ломанулись на черговий перевал. Значна частина підйому припадала на асфальт, тому нам вдалося швидко набрати висоту.


Потім кілька кілометрів підйому по бетонці.


А далі – приємна, зовсім нерозбита ґрунтовка! Їхати по ній – одна насолода!

На перевалі відпочили, зробили фотографії… навіть зустріли одного місцевого байкера.




Покаталися по небу і рушили далі.


Що тут сказати… під колесами втрамбована травичка, класні спуски і підйоми… одним словом, крутимо педалі і насолоджуємося процесом!



Врешті виїжджаємо на асфальтову дорогу. По серпантину спускаємося в Климець і знову набираємо висоту! Мені це навіть починає подобатися!

На перевалі легенько перекусили печивом і погнали донизу. Спуск в Тухольку ще той! Чисто випадково нам вдалося встановити нові власні рекорди швидкості на МТБ. Оленка витиснула зі свого біцикля 64 км\год! Ігор 65 км\год на передачі 32-11! Мій Garmin показав 71 км\год… на такій веселій ноті влітаємо в Тухлю! Зупиняємося біля магазину, поповнити запаси води. Заходжу в магазин во всій красі (велошорти з памперсом, шолом і GoPro на голові)… якась бабця чуть не впісялась зі сміху як мене побачила… я так розумію велосипедистів у екіпіровці місцеві жителі бачать не часто! J

За Тухолькою повертаємо направо, через села навпоперек до Тухлі. Нас чекав чудовий асфальт, 10% спуски і такі ж підйоми. Це було класно!

За годину до відправлення електрички ми вже були в Тухлі. Ще раз перекусили на дорогу і подалися на вокзал… ось так минув ще один день відпочинку в Карпатах! НАМ СПОДОБАЛОСЯ!



Ось наш трек:


Відеоролик від Ігора

5 коментарів: