неділю, 29 квітня 2012 р.

Лавочне-Воловець - не так легко, як здається!


Гарна погода + вихідний день = Карпати!
Цього разу ми довго вагалися у виборі маршруту. Хотілось і покататися і відпочити і подихати свіжим повітрям і щось нового побачити... Врешті вирішили розвідати нові шляхи на хребті між Тухолькою і Воловцем, заїхати на Явірник! В сумі 45 км, 1250м. набору висоти. Рівної дороги не буде, - або підйоми, або спуски!

пʼятницю, 20 квітня 2012 р.

Парк Знесіння

Продовжуючи тему про парки Львова, прийшла черга обкатати парк Знесіння!


Парк Знесіння - це чудове місце для велосипедистів. Перепад висот більше 100 метрів, кожен тут може знайти собі щось до душі, від новачка - до екстремала. Під колесами в основному добре протоптані стежинки, багато поворотів, сходинки, підйоми і спуски будь-якої крутизни, не дуже довгі - нудьгувати не доводиться, після спуску вас тут же чекає підйом! Людей в парку зазвичай небагато (за винятком вихідних і святкових днів). Є багато технічних відрізків, де можна повправлятися з опануванням свого байку.
Можна піднятися на Левову гору і, хто бажає, навіть з'їхати з неї на своєму велосипеді. Недалеко - Високий замок.


Стрийський парк

Минулого року виникла ідея записати трек парків Львова, де можна кататися на велосипеді. Першим під руку попав Стрийський парк


Доріжки вистелені бруківкою, досить широкі. Є гарні невеликі спуски і підйоми серпантином. Правда в парку зазвичай багато людей, тому їздити треба дуже обережно. Перепад висот 52 метри - тож можна позаїжджати в горки, якщо немає погоди чи бажання їхати кудись дальше. Назагал Стрийський парк - місце для спокійного прогулянкового катання на велосипеді.